Târgovişte: Dâmboviţenilor le place să stea de vorbă pe messenger cu poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 60 de persoane au cerut poliţiştilor, în doar o săptămână, informaţii despre activitatea lor prin intermediul messengerului. Cei mai mulţi au vrut să ştie cum se circulă pe anumite drumuri din judeţ.

De mai bine de o săptămână, dâmboviţenii pot afla detalii despre activitatea Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa prin intermediul messenger-ului, un program foarte cunoscut în rândul celor ce folosesc internetul.

Astfel, cei care vor să nu mai cheltuie bani pe telefon sau transport pot folosi ID-ul ipj_db01 şi, astfel, pot afla în timp real răspunsul la întrebările lor.

58 de solicitări on-line

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Ioana Preda, a declarat, pentru “Adevărul de Seară”, că de la punerea în aplicare a acestei idei a primit 58 de solicitări on-line.

Cele mai multe s-au referit la date cu caracter public privind circulaţia pe drumurile publice, programul de audienţe al conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, programul de lucru la cazier sau ce se poate face pentru obţinerea unui permis de port armă.

Se oferă doar informaţii cu caracter public

Ioana Preda a precizat că au fost şi persoane care n-au înţeles faptul că prin intermediul acestui program nu pot fi oferite decât date cu caracter public.

“Când situaţia a impus, s-a precizat că, pe acest canal de comunicare, nu rulează decât informaţii cu caracter public, fără date cu caracter personal, date despre dosare şi cauze penale. În condiţiile în care cetăţeanul a fost interesat de depunerea unei sesizări, a fost îndrumat să se adreseze pe canalele de comunicare deja consacrate, respectiv adresa de e-mail a inspectoratului cabinet@db.politiaromana sau pe adresa poştală, Târgovişte, Bulevardul Regele Carol I, nr. 64, judeţul Dâmboviţa”, a precizat Preda.

Poliţiştii sunt mulţumiţi de modul în care a fost primit aceast nou canal de informare. “Considerăm că această aplicaţie a fost bine primită de cetăţeni, întrucât, progresiv, se constată un aflux mare de solicitări ale acestora”, a încheiat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Nu toţi dâmboviţenii ştiu de existenţa acestui serviciu

Nu toţi dâmboviţenii au aflat de faptul că pot cere informaţii stând la birou şi folosind calculatorul. Irina, responsabil logistică în cadrul unei firme din Târgovişte, spune că ideea este bună şi o va folosi dacă va avea întrebări.

“Da, e foarte bine. Trebuie să ţinem pasul cu noutăţile. Eu nu cred că există o persoană, care foloseşte calculatorul, care să nu ştie ce este messengerul. Sigur voi apela la această variantă, dacă voi avea întrebări”, a adăugat Irina.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite