Târgovişte: Dâmboviţean găsit mort în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Dâmboviţean găsit mort în propria locuinţă
Târgovişte: Dâmboviţean găsit mort în propria locuinţă

Un bărbat din localitatea dâmboviţeană Serdanu a fost găsit mort în propria locuinţă, în această dimineaţă, de cumnatul său.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Dâmboviţa, în această dimineaţă, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunguleţu au fost alertaţi de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Lunguleţu, sat Serdanu, că S. Gheorghe, cumnatul său în vârstă de 65 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa.

Nu prezintă urme de violenţă

“În urma examinării sumare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă, în zona nasului având mai multe pete de sânge, posibil consecinţa unei căzături”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, s-a stabilit că uşa de acces în locuinţă nu prezenta urme de forţare, fiind încuiată pe interior. În plus, pe masa televizorului se găsea o sumă de bani.

Era cunoscut cu afecţiuni cardiace

Bărbatul era cunoscut drept un consumator de alcool şi se afla în evidenţele medicului de familie cu afecţiuni cardiace. De altfel, ieri, S. Gheorghe a fost văzut mergând spre casă într-o stare vădită de ebrietate, după ce a primit pensia şi şi-a achitat datoriile pe care le avea la un magazin alimentar şi o bodegă.

Medicul de familie a eliberat certificat constator al decesului.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite