Târgovişte: UPDATE- A ars casa subprefectului de Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: UPDATE- A ars casa subprefectului de Dâmboviţa
Târgovişte: UPDATE- A ars casa subprefectului de Dâmboviţa

Casa din Găeşti a lui Dan Iacobuţă a fost cuprinsă de flăcări azi-noapte

Casa din Găeşti a subprefectului Dan Iacobuţă a fost mistuită într-un incendiu puternic noaptea trecută. Focul a fost anunţat la ora 01.50. Pompierii au reuşit să stingă focul abia după patru ore, la ora 05.40. Din primele cercetări, se pare că incendiul a plecat de la casa sorei subprefectului, de la un scurt-circuit.

„Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Au ars 340 de metri pătraţi de acoperiş, cifra estimativă a bunurilor distruse ajungând la 35.000 de lei, iar bunurile salvate la 75.000 de lei. Nu au fost victime“, a declarat ,pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I“, Eduard Ţelea.

Contactat telefonic, subprefectul Dan Iacobuţă a declarat că paguba e foarte greu de estimat. "Nici nu ştim exact ce s-a distrus şi ce a rămas. E vorba de două  proprietăţi, a sorei şi mamei mele, care locuiesc împreună, şi a mea. Este vorba despre capac, unul de 150 de metri pătraţi şi unul de 120 de metri pătraţi care trebuie schimbat cu totul. Ce o mai însemna zugrăveli şi tavane mi-e greu sa zic. Bunuri nu au fost distruse foarte multe, decât în două camere unde a căzut tavanul şi a distrus mobila", spune subprefectul.

Dan Iacobuţă avea asigurare iar pagubele vor fi plătite de firma de asigurări. "Eu am asigurare. Mama nu ştiu încă pentru că nu am putut vorbi cu ea. Nici nu a văzut casa la lumina zilei. E la o vecină şi a avut nevoie de calmante pentru că are 73 de ani şi suferă şi cu inima", a declarat subprefectul. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite