Dacia Duster lansat şi la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua senzaţie românească, Dacia Duster a ajuns şi la Târgovişte. Cinci târgovişteni se bucură deja de comfortul oferit de singurul medel 4x4 produs de Dacia iar alţi zece sunt pe lista de aşteptare.

 „Astăzi se lansează al şaselea produs al Dacia, Duster. În reţeau Dacia se derulează operaţiunea „Porţi Deschise”. Deja am primit comenzi din data de 2 martie, odată cu lansarea produsului la Salonul Auto de la Geneva. Acest produs este unul generos, la un preţ foarte accesibil şi cu un design foarte modern. De asemenea este primul produs Dacia care oferă şi Euro 5”, a declsarat pentru Adevărul de Seară, Nicu Cruceană, director vânzări Dacia.

Târgoviştenii, impresionaţi de Duster

Târgoviştenii care au venit, astăzi, la Mavexim, au rămas impresionaţi de noul model Dacia. „Este impresionant noul model Dacia. Îl vedeam împunător la televizor dar nu mă gândeam că arată chiar atât de bine. Am făcut şi un drive-test cu Duster şi se comportă foarte bine. Mai ales în pantă se simte puterea motorului 4x4. Cu puţin efort financiar, cred că foarte mulţi şi-l pot permite pentru că nu este aşa scump”, a declarat un târgoviştean în vârstă de 33 de ani.
Prima versiune a SUV-ului Dacia vine, în echipare de serie, cu Airbag pentur şofer şi pasager, ABS şi AFU (asistare la frânarea de urgenta), direcţie asistată, oglinzi cu reglaj manual,  pre-echipare radio, bancheta spate rabatabilă, jante oţel de 16’ şi decor interior carbon.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite