GALERIE FOTO Dacia Duster No Limit, un bolid construit în doar cinci luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Duster No Limit, un bolid construit în doar cinci luni!
Dacia Duster No Limit, un bolid construit în doar cinci luni!

Pilotul de curse Jean Philippe Dayraut s-a aflat astăzi la Centrul Renault de la Titu, unde a făcut o demonstraţie  de viteză şi fiabilitate cu Dacia Duster No Limit. Francezul a mărturisit că aceasta este cea mai puternică maşină pe care a condus-o, iar în 15 ani de activitate pe circuitele din lume s-a urcat la volanul unor automobile precum Porsche, Ferrari sau Corvette.

Jean Philippe Dayraut a obţinut cu prototipul Duster No Limit locul III în cadrul celei mai dificile curse din lume - Pikes Peak International Hill Climb din SUA.

"Mă bucur că eu am fost acela care am dovedit că Dacia se descurcă bine şi în competiţiile sportive. Acest 4X4 este unul dintre cele mai puternice din lume. A fost construit în doar 5 luni de zile. Dacia şi Renault şi-au asumat acest risc şi au ştiut cum să se completeze reciproc. Obiectivul nostru este acum să câştigăm cursa de coastă din Colorado şi doresc să aduc această victorie în 2012", a precizat pilotul Jean Philippe Dayraut.



CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Dacia Duster No Limit, un bolid construit în doar cinci luni!

Mulţi dintre cei care s-au aflat astăzi la Titu şi au văzut ce poate face Duster No Limit şi-au dorit să se afle la volanul acestui bolid măcar pentru câteva minute.

"O experienţă face mai mult decât o mie de cuvinte, iar astăzi aţi avut parte de o experienţă. Dacia aduce înapoi cuvintele mândrie şi performanţă, furate din dicţionarul limbii române. Dacia face performanţă şi ne dă dreptul să vorbim cu mândrie despre România", a concluzionat Mihai Bordeanu, director de marketing Dacia-Renault România.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite