Dacă dâmboviţenii nu merg la Avocatul Poporului, vine Avocatul Poporului la dâmboviţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Enache, expert coordonator Biroul Teritorial Ploieşti al Avocatului Poporului
Ioana Enache, expert coordonator Biroul Teritorial Ploieşti al Avocatului Poporului

Începând cu această lună, reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului vor acorda audienţe gratuite dâmboviţenilor. Prima deplasare în judeţ va avea loc pe 12 decembrie, când oamenii sunt aşteptaţi la Prefectura Dâmboviţa.

Audienţele vor avea loc la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa, într-un spaţiu pus la dispoziţie în acest scop. “Experţii Biroului Teritorial Ploieşti ai instituţiei Avocatul Poporului se vor deplasa în municipiul Târgovişte o dată pe lună, în vederea sprijinirii cetăţenilor judeţului Dâmboviţa în rezolvarea problemelor pe care aceştia le întâmpina în raporturile cu autorităţile publice”, explică expert coordonator Ioana Enache.

Anul viitor, Avocatul Poporului va ajunge şi în alte localităţi dâmboviţene

Prima deplasare va avea loc pe 12 decembrie 2011, cetăţenii fiind aşteptaţi începând cu ora 10,00 la prefectură. Pentru primirea în audienţă nu este necesară programarea, iar cererile care vor fi formulate sunt scutite de taxa de timbru.
Pentru anul 2012 datele stabilite pentru deplasarea în municipiul Târgovişte vor fi aduse la cunoştinţă ulterior. Reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului şi-au propus să meargă şi în alte localităţi din judeţul Dâmboviţa, pentru a veni mai aproape de persoanele care au nevoie de sprijinul acestei instituţii. “Orice persoană care se consideră nedreptăţită de către o autoritate publică, cu excepţia celei judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului”, precizează Ioana Enache.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite