DOSAR PENAL Şofer prins cu 17 kilograme tutun pentru narghilea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul al unei societăţi comerciale din Târgovişte a fost prins de poliţişti cu tutun de narghilea netimbrat.  El nu le-a putut prezenta oamenilor legii, documentele de provenienţă a mărfii.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari, în colaborare cu ofiţeri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, Serviciul de Investigare a Fraudelor, au oprit, ieri, in trafic, un autoturism condus de I. Aurel, de 40 de ani, din municipiul Târgovişte,

Poliţiştii au procedat la verificarea interiorului autoturismului, ocazie cu care, în portbagajul acestuia, au depistat cantitatea de 17,25 kilograme substanţă pentru fumat în narghilea, împachetată în 69 de cutii a căte 250 grame fiecare, ce nu purtau banderole de marcaj fiscal, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Mărfurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de tutun de fumat, în afara antrepozitului fiscal, fără a fi marcat corespunzător, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite