Târgovişte: Două persoane carbonizate şi patru răniţi pe DN 71

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Două persoane carbonizate şi patru răniţi pe DN 71
Târgovişte: Două persoane carbonizate şi patru răniţi pe DN 71

Imagini apocaliptice, aseară, pe Drumul Naţional 71 Târgovişte – Bucureşti. Un bărbat şi o femeie, pasageri într-o Dacie, au ars de vii în maşina lor, după ce au fost loviţi în spate de un BMW.

Tragedia a avut loc la ieşirea din localitatea Moara Nouă. Şoferul de pe Dacia care ieşea de pe un drum lăturalnic nu a acordat prioritate unui alt autoturism, care circula dinspre Bucureşti spre Târgovişte. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Dacia a luat foc, iar cealaltă maşină s-a răsturnat pe câmp. Martorii spun că au încercat să-i salveze pe cei doi din maşina care ardea, însă flăcările erau foarte mari.
Martorii au încercat să-i salveze
 “Ardea extrem de puternic. Am oprit maşina când am văzut flăcările şi, împreună cu un prieten de-al meu, am folosit un stingător, dar degeaba. Nu am mai putut face nimic”, a declarat unul dintre şoferii aflaţi în trafic la momentul producerii accidentului. 
La locul accidentului au sosit mai multe ambulanţe, un echipaj SMURD şi unul de la descarcerare.
Cei patru tineri aflaţi în autoturismul BMW, cea de-a doua maşină implicată în accident, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi la Spitalul Orăşenesc Titu. Din cauza rănilor grave pe care le-a suferit, medicii au decis să-l  transporte pe unul dintre tineri la Spitalul Floreasca din Capitală.
“Cauza producerii accidentului a fost o neacordare de prioritate, deşi există o vizibilitate de 800 de metri, atât în partea stângă, cât şi în dreapta”, a declarat şeful SPR Dâmboviţa, comisar-şef Ion Niculae.
Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ două ore. Poliţiştii încercau să identifice victimele.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite