VIDEO DJ Emil Lassaria, numărul unu în Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Lassaria
Emil Lassaria

Târgovişteanul a rupt gura târgului cu piese precum „9 mm” sau „Guantanamera”, piesă care a rămas pe prima poziţie din Serbia, mai multe săptămâni. Emil Lassaria face parte din rosterul agenţiei de booking Main Events şi a început să se implice serios în muzică, prin anul 2000, atunci când s-a angajat la Radio Minisat.

Emil Lassaria este un om care munceşte mult şi vorbeşte puţin. Este un om care îşi vede de treaba lui şi care de 11 ani este DJ şi producător. Cuvintele sunt de prisos atunci când asculţi ultimele sale creaţii, pe care publicul le cere la fiecare concert de-al său. Tocmai ultimele două single-uri i-au adus şi premiul de excelenţă din partea Primăriei Târgovişte.

În 2008 Emil Lassaria explodează pur şi simplu, cu piesa „Balada”, un remix la piesa lui Ciprian Porumbescu, ajungând la urechile tuturor. Nu este sfârşit de săptămână în care să nu mixeze într-un club din ţară sau străinătate. Noile creaţii „9 mm” sau „Guantanamera” nu au nevoie de nicio prezentare. „La piesa «9 mm» nu am lucrat foarte mult şi o istorie deosebită nu are. Având în vedere că mergi în studio să faci piese, în fiecare zi de întâmplă acelaşi lucru. La un moment dat există posibilitatea ca o piesă să ajungă mai sus decât celelalte. În general, toate hiturile, nu ale mele sau ale altcuiva, sunt piese normale, care pur şi simplu au o altă traiectorie. Poveştile acelea cum că o piesă s-a născut după nu ştiu ce întâmplare, sunt de foarte multe ori pure invenţii pentru a fi înbrăcată într-o haină frumoasă acea piesă. În pricinpiu, poveşti de adormit copiii mai puţin am de spus”, spune Emil.



Piesa „9 mm”  a fost gândită în colaborare cu F. Charm. „M-am întâlnit eu şi cu partenerul meu, Charm, într-o zi, în studio şi am pus la care acest sound. Nu am o întâmplare deosebită. Noi ne cunoşteam de ceva timp. Eu m-am mutat la un moment dat în Bucureşti, m-am întâlnit cu el şi aşa s-a întâmplat totul. Am plecat de pe meleagurile târgoviştene iar acum locuiesc în Bucureşti”, ne spune artistul târgoviştean.

„Guantanamera”, piesa anului în Serbia

O altă marcă înregistrată a lui Lassaria se intitulează „Guantanamera”. Piesa i-a înnebunit pur şi simplu pe sârbi care au plasat-o săptămâni de-a rândul pe primul loc în topul naţional. „Piesa noastră, «Guantanamera» s-a auzit şi în Italia, Serbia, Albania, Tunisia,  în mai multe ţări. Cea mai bună clasare a piesei noastre a fost în Serbia, unde a fost «No. 1» mai multe săptămâni. În luna decembrie vom fi chemaţi în Serbia pentru decernarea  premiilor muzicale, unde vom lua premiul pentru piesa anului. Ăsta ar fi cel mai mare succes al melodiei noastre. Această piesă abia acum a început să intre în radiourile din ţara noastră. El al doilea single al nostru”, ne mărturiseşte Lassaria.



Cu tot succesul din ultima perioadă, târgovişteanul este modest şi se educă pe sine să rămână cu picioarele pe pământ. „În cazul meu nu putem vorbi de un succes care să mă facă să îmi pierd minţile. Faptul că se întâmplă un lucru bun sau un lucru rău în viaţă, trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ şi să ai clar viziunea pentru a ştii cum să reacţionezi pe parcurs”, ne spune el.

„E o evoluţie firească a lucrurilor pentru că dacă nu evoluăm odată piaţa, riscăm să rămânem undeva în urmă şi nu e ok, având în vedere că piaţa, de cele mai multe ori, dictează, iar dacă un artist nu are publicul de partea sa, va muri. Asta e ideea. Eu mixez de de aproape 11 ani. La început am pornit cu hip-hop-ul. Asta am făcut acum mulţi ani. Eram foarte tânăr”, ne spune râzând.

Întrebări şi răspunsuri:
Te sună lumea, prietenii să te felicite?


Sunt destul de mulţi oameni care aud piesele şi târziu aud că sunt ale mele. În momentul următor pun mâna pe telefon şi mă sună să mă felicite. Chiar acum de curând am vorbit cu un prieten şi cunoştea ambele piese ale mele, pe care le aprecia foarte mult, dar nu ştia cine le cântă. Când a aflat că sunt eu, a fost foarte plăcut surprins că sunt ale mele. Chiar l-am luat cu mine la un concert.

Planuri de viitor ?
Întrebarea asta nu prea îmi place dar dacă trebuie, răspund la ea. Pe viitor mi-am propus doar să fiu sănătos şi să pot să îmi fac treaba în continuare aşa cum mi-am făcut-o şi până acum. Nu obişnuiesc să îmi fac planuri măreţe sau pe termen lung.

Ce îi place?
Îmi place foarte mult să merg în fiecare zi la studio şi să îmi desfăşor activitatea. De asemenea, îmi place să merg în cluburi şi să fac ce ştiu eu mai bine, adică să pun muzică. Îmbin şi utilul şi plăcutul. Asta e şi esenţa vieţii.

Ce nu îi place?
Nu îmi place să mă uit în curtea vecinului şi să mă interesez ce fac alţii. Îmi place să mă concentrez doar asupra mea, să dau tot ce am mai bun din mine. Dacă ajungi să te intereseze de alţii nu mai eşti pe drumul tău.

Profil:
Nume: Emil Marinescu
Născut la 3 octombrie 1981
Localitatea: Târgovişte
Studii: Universitatea Valahia din Târgovişte, specializarea Jurnalism
Familie: necăsătorit

Emil Lassaria
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite