DISPERARE Un angajat al primăriei s-a înjunghiat în gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul a vrut să se omoare la scurt timp după ce s-a întors de la un botez. Ameţit de aburii alcoolului, bărbatul de 38 de ani a picat în deznădejde după ce a aflat că va rămâne fără serviciu. Consilierii târgovişteni au votat, la începutul lunii, împotriva transformării Direcţiei în societate comercială.

Alcoolul şi gândul că, în curând, nu va mai avea din ce să îşi întreţină familia, i-au luat minţile unui bărbat de 38 de ani, angajat la primăria Târgovişte. Seara trecută, după ce s-au întors de la un botez, bărbatul şi soţia sa s-au luat la ceartă. Se pare că discuţiile contradictorii au pornit de la lipsa banilor.

A aflat că va rămâne fără serviciu

Ion Gabriel Albu, în vârstă de 38 de ani, lucra la Direcţia de Construcţii din cadrul primăriei Târgovişte. La începutul lunii ianuarie, consilierii locali au votat împotriva transformării Direcţiei în societate comercială, lucru care le-ar fi permis celor aproape 100 de angajaţi să-şi păstreze locurile de muncă. Decizia aleşilor târgovişteni i-a lăsat însă, pe drumuri. Apropiaţii familiei spun că certurile dintre cei doi soţi s-au înteţit din cauza datoriilor pe care le au. Aseară, norocul a făcut ca în casa celor doi să îşi facă apariţia şi fratele soţiei, care a reusit să-l oprească la timp să se taie foarte adânc.

O ambulanţă l-a transportat imediat pe rănit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte unde a primit îngrijiri medicale. Medicii spun că bărbatul este în afara oricărui pericol acum. A primit îngrijiri de specialitate, dar acum este internat în Secţia de Psihiatrie. “Am fost solicitaţi prin 112 să ne deplasăm în cartierul micro şase, unde am găsit un bărbat cu o plagă prin autoînjunghiere la nivel cervical. După câte am estimat noi, viaţa nu îi este pusă în pericol. Nu a motivat gestul. Este şi în stare de ebrietate”, a declarat Dan Comănescu, medic la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa.



L-a sunat pe tatăl său imediat după ce s-a înjunghiat

Tatăl angajatului de la primărie spune că nu îl credea în stare de aşa ceva pe fiul său, mai ales că pe 12 februarie au programat botezul fiicei lor în vârstă de doar o lună. Probabil conştient de gestul pe care l-a făcut, Ion Gabriel Albu şi-a sunat tatăl să-i spună că a fost luat de ambulanţă şi dus la spital.

“Ştiu că avea probleme cu banii. Lucrează la primărie, în construcţii. Cei de acolo au anunţat că îi desfiinţează. Din cauza asta a recurs la acest gest. Alt motiv nu are. Asta e prima tentativă a lui. Chiar el m-a sunat şi mi-a spus că a venit salvarea şi l-a adus la spital. Cu soţia s-a înţeles foarte bine până acum. Cred că alcoolul l-a împins. A fost la un botez înainte. Sunt şocat, că doar e copilul meu”, a declarat Marian Albu, tatăl victimei.

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă şi încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite