DISPERARE: Regimul de detenţie l-a făcut să se spânzure pe un deţinut de la Mărgineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani, deţinut al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni, s-a spânzurat astăzi, în interiorul celulei. Eforturile medicilor de a-l ţine în viaţă s-au dovedit a fi zadarnice.

Potrivit reprezentanţilor penitenciarului, în jurul orei 16.45 a fost identificată persoana privată de liberate B. D. in vârstă de 20 ani, care a recurs la un act de suicid prin spânzurare. Persoana decedată era condamnată definitiv şi executa o pedeapsă privativă de liberate în regim închis. Cu toate eforturite depuse de personalul de specialitate, persoana privată de libertate nu a putut fi resuscitată. A fost solicitată intervenţia ambulanţei prin 112 care a continuat manevrele de resuscitare până la ora 17.45 când a fost constatat decesul.

“Prima măsură luată de conducerea Penitenciarului Mărgineni a fost anunţarea organelor competente pentru efectuarea cercetărilor: judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate din Penitenciarul Mărgineni, Poliţia Municipiului Moreni, Administraţia Nalională a Penitenciarelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa şi Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Până acum nu se cunosc motivele care au stat la baza gestului făcut de deţinut. A fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite