DE UNDE VINE CONTROLUL!? De la doi tineri care nu aveau nici în clin, nici în mânecă, cu OPC-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aveţi grijă pe cine lăsaţi să intre în magazinul dumneavostră şi mai ale, cu i prezentaţi actele. Doi tineri de 22 şi 30 de ani, din Bucureşti, s-au ales cu dosare penale după ce au mers în control cu legitimaţii false de inspectori ai Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor.

Poliţiştii de la Corneşti au fost sesizaţi, ieri, de către administratorii a două societăţi comerciale, că două persoane care s-au dat drept inspectori la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului au pretins sume de bani şi produse alimentare pentru a nu aplica sancţiuni contravenţionale. „În urma activităţilor de verificare şi cercetare, cele două persoane au fost depistate pe raza localităţii Butimanu, în timp ce se aflau la o altă societate comercială”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au stabilit că cele două persoane, P. Ionică, de 30 de ani şi S. Alex Valentin, de 22 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, s-au dat drept inspectori la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi au primit de la administratorii a două societăţi comerciale de pe raza comunei Corneşti suma de 200 lei şi mai multe bunuri alimentare, pentru a nu aplica sancţiuni contravenţionale.

În acest moment, poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cele sesizate de părţile vătămate, urmând  ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin parchet.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite