DEZASTRU La Şcoala din Hulubeşti nu s-a făcut igienizare de patru ani! Primarul Chiriţă doarme...GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Şcoala din Hulubeşti nu s-a făcut igienizare de patru ani
La Şcoala din Hulubeşti nu s-a făcut igienizare de patru ani

Cu doar 11 zile înainte de începerea noului an şcolar, situaţia se prezintă dramatic în multe unităţi de învăţământ, acolo unde, dacă directorii sau primarii aveau cel puţin bun simţ, problemele se rezolvau de la sine. În multe şcoli din Dâmboviţa nu există spaţii pentru clasa pregătitoare şi nici mobilierul nu a fost comandat. Cel mai bun exemplu este la Hulubeşti, acolo unde nu au mai fost efectuate lucrări de igienniz

La Şcoala din Hulubeşti nu s-a făcut igienizare de patru ani
La Şcoala din Hulubeşti nu s-a făcut igienizare de patru ani
La Şcoala din Hulubeşti nu s-a făcut igienizare de patru ani

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

La Şcoala din Hulubeşti pereţii stau să cadă, uşile sunt lipite cu scotch, mizeriea este la ea acasă, iar clădirea arată ca după bombardamente. Chiar şi aşa, directorul şcolii se află în concediu medical prelungit, însă gurile rele vorbesc că nu vrea să mai dea pe la şcoală de frică să nu fie schimbat. De altfel, conducerea Inspectoratului Şcolar caută să îl demită pentru că nu s-a ocupat cum trebuie în ultimii patru ani, de activitatea şcolară. Nici primarul Adrian Chiriţă, proaspăt reales în funcţie nu se sinchiseşte să se îngrijească de ce se întâmplă în propria ogradă.

„Avem o situaţie specială la Hulubeşti generată de absenţa unui director. Nu este deloc plăcut să constatăm că înainte de începerea şcolii, şcoala nu a  fost igienizată, nu s-au făcut reparaţii minime. O să formăm o comisie de control şi o să mergem acolo să vedem despre ce este vorba”, a declarat prof. Ovidiu Băsceanu, inspector adjunct ISJ Dâmboviţa.

La şcoala generală din Hulubeşti nu au mai fost efectuate lucrări de igienizare de patru ani. Pereţii trebuie văruiţi şi mai ales, reparaţi în multe locuri. Abia acum, cu câteva zile înainte de începerea noului an şcolar, femeile de serviciu s-au apucat să vopsească scaunele. La Şcoala Generală din Hulubeşti va fi organizată doar o clasă pregătitoare, cu 12 elevi.

În Dâmboviţa sunt organizate 205 clase pregătitoare, iar în proporţie de 98%, toate şcolile şi-au comandat mobilierul pentru copii, care urmează să vină în zilele următoare. În 9 şcoli din judeţ sunt probleme cu spaţiile pentru clasa pregătitoare şi mobilierul aferent, la fel ca şi la Hulubeşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite