DESCOPERIRE DE COŞMAR: Cadavru pe râul Ialomiţa, la marginea cartierului Sârbi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei muncitori de la Apele Române au avut o după-amiază de coşmar. În timp ce efectuau controlul de rutină pe cursul unui canal, situat la marginea cartierului sârbesc din Târgovişte, au dat peste cadavrul unui bărbat de aproximativ 45-50 de ani.

Oamenii au anunţat imediat organele legii care vor trebui acum să stabilească ce s-a întâmplat cu bărbatul. „Acum o jumătate am fost trimişi de şefii noştri să facem control pe canal să vedem cum se prezintă şi l-am găsit aici prins în grătarul acesta. Am anunţat la 112 şi au venit poliţiştii. Posibil să fi fost băut şi a picat”, a declarat  Gheorghe Gâmbă.

Cel mai probabil, bărbatul a băut fără măsură, a alunecat şi a căzut în canal. Oamenii legii nu exclud însă nici varianta crimei. „S-a constituit o echipă complexă de cercetare sub coordonarea unui procuror, urmând a se stabili identitatea cadavrului şi împrejurările în care acesta a ajuns în râu. La finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin parchet”, a declarat agent raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite