DEMISIA! Şi profesorii dâmboviţeni îl vor jos pe Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Jos Guvernul mafiot”, “Jos Băsescu”, “La această guvernare, nota 4 la purtare”, “Funeriu funerar/N-ai habar de-abecedar” sunt câteva din mesajele sindicaliştiilor din învăţământul dâmboviţean. În jur de 250 de cadre didactice s-au adunat astăzi pe Platoul Prefecturii din centrul municipiului pentru a cere demisia ministrului Daniel Funeriu, a Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

„Disperarea oamenilor a ajuns la capăt şi nemulţumirile lor sunt legate în primul rând de nepunerea în aplicare a hotărârilor judecătoreşti pe legea 221/2008 privind creşterile salariale acordate persoanlului din învăţământ şi amânarea până în anul 2016 a plăţii drepturilor băneşti câştigate de noi în instanţă”, a precizat Emil Poamă, vicepreşedinte Sindicatului Liber Învăţământ Dâmboviţa.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA PROTEST

„Ministrul este primul pe listă”

Soluţia găsită de sindicalişti la situaţia creată este demisia ministrului Daniel Funeriu. “Ne-am mai confruntat cu situaţia ca Guvernul să nu ne satisfacă anumite cereri pe moment. Dar cu timpul au înţeles că avem dreptate şi ne-au ascultat. Spre deosebire de acest guvern, care nici nu ne ascultă, nici nu iese la dialog, care ne dispreţuieşte, care ne minte şi care nu aplică legea. Soluţia este demisia ministrului”, spune Maria Tebeică, cadru didactic cu experienţă de 36 de ani la catedră. „Ministrul este primul pe listă care ar trebui să plece urgent. Dacă ar pleca împreună cu întreg Guvernul ar fi şi mai bine şi să plece şi Băsescu cu ei. Vrem o schimbare”, spune categoric Emil Poamă.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite