DÂMBOVIŢA Oamenii legii vor încerca, în acest weekend, să prevină infracţiunile cu violenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiune de amploare a ploţiştilor, în acest weekend
Acţiune de amploare a ploţiştilor, în acest weekend

În zilele de  1 şi 2 septembrie 2012, poliţiştii dâmboviţeni vor desfăşura un ansamblu de activităţi preventiv –reactive, pentru menţinerea unui climat de ordine, siguranţă civică şi disciplină rutieră pe raza judeţului Dâmboviţa.

În zilele de 1 şi 2 septembrie  a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, vor organiza şi desfăşura  un ansamblu de activităţi preventiv-reactive, în sistem integrat, ce vor  avea drept  obiectiv asigurarea unei prezenţe active a poliţiştilor în teren,  pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică şi în disciplină rutieră.

La acţiune vor participa 250  de poliţişti, fiind angrenate  efective de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, intervenţie rapidă, în sprijinul acestora venind şi militari jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa.

Poliţiştii angrenaţi în dispozitivele constituite vor întreprinde măsuri specifice  atât pentru asigurarea unui climat de siguranţă  pe raza judeţului Dâmboviţa, cât şi pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, dar şi anticiparea eventualelor riscuri ce pot afecta climatul social în zona discotecilor, a barurilor, a locurilor de petrecere a timpului liber.

Efectivele de poliţie rutieră îşi vor  concentra  activităţile pe arterele de circulaţie unde s-au constatat  încălcări repetate ale normelor rutiere sau există riscul producerii unor evenimente rutiere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite