Cutremurător. O fetiţă de doi ani, din Pucioasa, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie mare în sânul unei familii din Pucioasa după ce, astăzi, o fetiţă de numai doi ani a fost spulberată de un tren de marfă care circula pe ruta Fieni - Bucureşti.

Aceasta a fost lăsată nesupravegheată foarte puţin timp de mama sa care a ieşit din curte să alunge un câine. Fetiţa s-a luat după mama ei şi, pentru că au casa foarte aproape de calea ferată, aceasta a fost surprinsă de marfar.

 „Este vorba de trenul de marfă 69100, care mergea pe ruta Fieni - Bucureşti. Totul s-a întâmplat pe la ora 12.20. Se pare că copilul a rămas foarte puţin timp nesupravegheat. Nu au fost întârzieri ale trenului”, a declarat comisar Lazăr Marius, şef Poliţia TF Dâmboviţa.

Ana Maria Tâlvan a fost transportată la spitalul Bagdasar din capitală cu un elicopter al poliţiei fiind în stare foarte gravă. „Copila este în stare foarte gravă şi din această cauză prognosticul este rezervat. Prezintă un traumatism cranio cerebral grav cu scurgere de substanţă cerebrală. De asemenea, are fractură de femur”, a declarat Daniel Miu medic elicopter.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite