Curtea de Conturi vine după banii cheltuiţi aiurea de primarii din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţean Dâmboviţa
Consiliul Judeţean Dâmboviţa

„Fapta de bine” a Guvernului Ungureanu va atârna greu la bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Mai muţi primari au cheltuit după bunul plac miliardele de la MRU, iar acum, Curtea de Conturi vine să recupereze banii. Vorbim de numai puţin de  82 de miliarde de lei vechi.

„Există riscul să am blocată activitatea timp de două, trei luni, ca urmare a unui raport al Curţii de Conturi, raport care priveşte modul în care s-au cheltuit cele 100 de miliarde de lei vechi primite de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin celebra hotărâre a lui Mihai Răzvan Ungureanu. Curtea de Conturi a constatat că 82 de miliarde de lei  au fost cheltuite contrar dispoziţiilor legale, motiv pentru care au început procedurile de restituire a acestor sume la bugetul de stat”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa.

Suma pe care trebuie să o restituie Consiliul Judeţean este echivalentă cu cheltuielile instituţiei pe o perioadă de două luni şi jumătate.

„Este o situaţie extremă, căreia am să încerc să îi găsesc rezolvare zilele acestea şi cu privire la care o s fac precizări complete la următoarea conferinţă de presă”, a mai precizat fostul senator.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite