Cursuri de dans pentru adulţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sansa Elegante Dance School
Sansa Elegante Dance School

Şcoala de dans Salsa Elegante din Târgovişte îşi măreşte rândurile. Marţi, 25 octombrie, se organizează înscrieri pentru o nouă grupă de începători adulţi. Cei care se vor alătura membrilor şcolii beneficiază de reduceri în primele două luni de curs.

Cei care vor să facă mişcare şi să înveţe să danseze au ocazia să se înscrie la cursurile de dans ale şcolii Salsa Elegante din Târgovişte. Pe parcursul unui an de zile, cursanţii învaţă să stăpânească orice mişcări, nu numai cele pe ritmuri latino. „Programul este împărţit pe trei module: începători – patru luni, intermediari – 4 luni şi avansaţi – patru luni. Practic, într-un an de zile cursantul învaţă să danseze foarte bine. Se predă cursuri de salsa, bachata, merengue, cha-cha-cha, dar şi vals, dansuri populare şi dansuri moderne”, ne-a explicat George Ene, manager şi instructor de dans al şcolii.

Cursanţii pot participa la diverse evenimente

Cursurile se adresează în general adulţilor. „Avem trupă de adulţi, formată din aproximativ 50 de persoane, dar avem trupă de copii, creată la cerere, în jur de 25 de micuţi. Facem deplasări la competiţii, festivaluri sau congrese, cine doreşte putând să facă performanţă”, a mai precizat managerul. La sfârşitul lunii, în perioada 27 – 30 octombrie, şcoala târgovişteană de dans va participa la Salsa Congress Bulgaria 2011. „Vor participa peste 4000 de iubitori ai tuturor dansurilor. Se organizează spectacole, cursuri de dans şi vom avea ce să învăţăm. Salsa Elegante va fi reprezentată de un grup de dansatori ce vor participa la aceste cursuri”, a adăugat George Ene.

Înscrierile au loc la sediul şcolii, din zona Peco Claudia de pe strada Câmpulung, între orele 19.00-21.30. Un abonament standard înseamnă opt şedinţe pe lună şi costă 80 de lei. Cei care se vor înscrie mâine la cursuri beneficiază de 50% reducere în primele două luni. Orele de curs au loc marţea şi joia, între orele 19.30-21.00.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite