Curăţenie de primăvară la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă e martie, atunci e „Luna Curăţeniei”. Zeci de angajaţiei ai Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte au fost scoşi pe principalele artere de circulaţie din municipiu pentru curăţenia de primăvară. Oamenii vor trebui să cureţe tot materialul antiderapant care a fost împrăştiat în această iarnă.

De asemenea, firma care efectuează lucrările de reabilitare a centurii Târgoviştei a trecut de câteva zile şi la înlocuirea bordurilor în zona Bisericii Sârbilor de pe Calea Bucureşti. Chiar dacă circulaţie este îngreunată în zonă din cauza lucrărilor, şoferii sunt răbdători şi salută iniţiativa autorităţilor.

„Noi am început lucrările astea pe străzile principale. Cei mai mulţi oameni sunt concentraţi pe străzile Constantin Brâncoveanu şi Şoseaua Găeşti, de la pod înspre combinatul Mechel. Aici se efectuează cele mai importante lucrări. Vom curăţa asfaltul de tot materialul ăsta antiderapant care a fost dat în iarnă. În primă fază asta trebuie să facem. Trebuie să curăţăm toate străzile de acest nisip, după care trecem la întreţinere”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte.

„Luna Curăţeniei”

În fiecare an, la începutul lunii martie este declanşată operaţiunea „Luna Curăţeniei”. În prezent, aproximativ 50 de angajaţi de la salubritate au fost detaşaţi în teren pentru a primeni oraşul. „Avem oameni şi pe celelalte străzi, cum ar Rodnei, Căpitan Constantinescu, Calea Domenască, George Coşbuc, Cocorilor, Gimnaziului şi Calea Bucureşti, de la Turnul Chindiei până la Petru Cercel”, a adăugat Dănuţ Badea.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite