Târgovişte: “Culorile lui octombrie” în Fiord Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: “Culorile lui octombrie” în Fiord Pub
Târgovişte: “Culorile lui octombrie” în Fiord Pub

Un pub din Târgovişte va găzdui în această după-amiază de la ora 17,00 un concurs de pictură organizat în memoria unuia dintre cei mai cunoscuţi pictori dâmboviţeni, Adrian Pancu.

Manifestarea are loc la doi ani de la trecerea în nefiinţă a pictorului, răpus la numai 48 de ani de un cancer pulmonar. Iniţiatoarea concursului, Virginia Mateiaş, a declarat că vrea ca această manifestare să fie neconvenţională şi sinceră, discretă şi de bun gust, aşa cum a fost cel în memoria căruia se face.

Concursul “Culorile lui octombrie” este iniţiat de Virginia Mateiaş, jurnalistă stabilită în Canada, şi este coordonat de pictorul Mihai Şerbănescu. Această competiţie se adresează elevilor şi studenţilor de la Liceul de Arte Plastice, de la Şcoala de Artă "Octav Enigărescu" şi de la Universitatea Valahia din Târgovişte.

Concurenţii care vor reuşi să se impună prin calitatea lucrărilor vor fi recompensaţi, în cadrul festivităţii programate la ora 17.00 iar primii trei clasaţi vor primi premii în bani şi bijuterii de argint.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite