Târgovişte: Două filme în deschidere la „Crizantema de Aur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Două filme în deschidere la „Crizantema de Aur”
Târgovişte: Două filme în deschidere la „Crizantema de Aur”

Astăzi şi mâine, pe un panou amplasat la Casa Sindicatelor din Târgovişte vor fi proiectate două filme, „Supravieţuitorul” şi „Restul e tăcere”. Cele două proiecţii cinematografice anunţă deschiderea festivalului naţional de romanţe „Crizantema de Aur”

Săptămână plină pentru iubitorii de romanţe la Târgovişte. Miercuri va avea loc deschiderea oficială a celei de a 42-a ediţii a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare a Romanţei „Crizantema de Aur”.

În deschiderea evenimentului mult aşteptat de iubitorii romanţelor, vor avea loc două proiecţii cinematografice. În această seară de la ora 19,30, pe un ecran exterior montat pe Casa de Cultură a Sindicatelor, va fi proiectat filmul „Supravieţuitorul” de Sergiu Nicolaescu, iar mâine, de la aceeaşi oră, va fi prezentat filmul „Restul e tăcere”, în regia lui Nae Caranfil.

Cele două filme marchează începutul evenimentelor dedicate romanţei şi care se vor întinde până sâmbătă, 31 octombrie. Pe lângă concursul propriu-zis, vor avea loc şi spectacole de teatru ale actorilor de la Teatrul Nottara şi câteva spectacole de jazz.

„Crizantema de Aur”, mândria târgoviştenilor

Festivalul este unul din cele mai dorite evenimente organizate în Târgovişte, la fiecare ediţie sala de spectacole fiind neîncăpătoare. „Am fost la foarte multe ediţii, ador romanţele, iar spectacolul în sine este unul foarte frumos, de la cei care cântă pe scenă şi până la aranjamentele din sală. Chiar mă mândresc cu festivalul acesta”, spune Ioana Marinescu, pensionară din Târgovişte.

La foarte multe dintre ediţiile trecute accesul publicului larg era redus de numărul mare de invitaţii oferite de organizatori. La această ediţie, se va intra numai pe bază de abonament, pentru cele patru zile de festival fiind scoase la vânzare 700 de abonamente. Preţul unui abonament este de 100 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite