Criminalul soţilor Blaj a primit 29 de zile de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii au stabilit că Ioan Iliaş, principalul suspect al dublului asasinat din Târgovişte, este un pericol public, aşa că au luat măsura arestării preventive a acestuia, pentru 29 de zile.

 Îmediat după decizia instanţei acesta a făcut recurs şi urmează ca procesul se se reia zilele acestea. Până atunci însă, bărbatul îşi va petrece timpul în arestul IPJ Dâmboviţa. Anchetatorii au stabilit că suspectul a fost de mai multe ori în casa soţilor Blaj dar nu au precizat care sunt probele pe care le au împotriva sa. Mai mult, nu exclud varianta ca acesta să fi fost ajutat de un complice la comiterea faptei.

A negat totul

Ioan Iliaş a negat totul, ieri, când a fost prezentat Parchetului. „Nu am comis eu crima. Este o greşeală. Nu ştiu de ce m-au adus pe mine. Nu am ce să regret dacă nu am comis eu fapta”, a declarat acesta. În urmă cu aproape o lună de zile, cei doi soţi de 66 şi respectiv 55 de ani, au fost omorâţi în propriul apartament din micro 6 din Târgovişte. Nu mai puţin de 24 de lovituri de cuţit au fost găsite de poliţiştii criminalişti pe corpurile celor doi.

Este recidivist

Suspectul are 40 de ani şi nu le este străin oamenilor legii. Acesta este de fel din Timiş iar acum este stabilit în localitatea dâmboviţeană Răzvad. Poliţişti spun că bărbatul mai este judecat în stare de libertate şi pentru furtul unei sume de 800 de milioane de lei vechi dintr-o casă de bani din Răzvad.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite