Criminalul celor doi soţi din micro 6, încătuşat la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A negat totul deşi pentru a-l prinde, o armată întreagă de poliţişti a fost mobilizată. Este vorba de principalul suspect al crimei din micro 6 din Târgovişte, care a avut loc în urmă cu aproape o lună de zile.

Acesta a fost prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa cu propunere de arestare. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este bănuit că i-a omorât cu sânge rece pe cei doi soţi Mihai şi Cecilia Blaj, în vârstă de 66 şi respectiv 56, din locuinţa cărora a furat suma de 2800 de lei. Nu mai puţin de 24 de lovituri de cuţit le-a aplicat criminalul celor doi soţi. Bărbatul este un fost angajat al unei societăţi care se ocupă cu montarea geamurilor termopan.

A negat totul

Suspectul are 40 de ani şi este de fel din Timiş. Acum este stabilit în localitatea dâmboviţeană Răzvad. Criminalul nu era afectat de loc de cele întâmplate. Ba mai mult, a dat vina pe procurori care spune el, l-au luat degeaba. „Nu am comis eu crima. Este p greşeală. Nu ştiu de ce m-au adus pe mine. Nu am ce să regret dacă nu am comis eu fapta”.

Poliţişti au stabilit că suspectul este recidivist. Acesta este cercetat pentru furtul unei sume de 800 de milioane de lei vechi dintr-o casă de bani din Răzvad.

ost angajat al unei societăți care se ocupă cu montarea geamurilor termopan, spun surse din cadrul Parchetului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite