Crăciun european pentru cinci copii amărâţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii din tot judeţul au susţinut un spectacol în scopul obţinerii de fonduri
Copii din tot judeţul au susţinut un spectacol în scopul obţinerii de fonduri

Iniţiativa ajutorării acestora a aparţinut voluntarilor Europe Direct Târgovişte, care au organizat pentru al treilea an consecutiv un bal de caritate. Fondurile obţinute din vânzarea biletelor şi a obiectelor decorative lucrate manual au fost donate acestor copii care nu au ştiut până acum ce este Crăciunul.

Au fost aleşi cinci copii proveniţi din familii defavorizate - părinţii lor au fost orfani, fiind crescuţi în centre de plasament. Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Ion Heliade Rădulescu organizează, cu sprijinul Primăriei Târgovişte, asemenea acţiuni caritabile de două ori pe an, de Paşte şi de Crăciun.

Alexandra Oprescu - voluntar Europe Direct şi prezentatoare a spectacolului organizat la Clubul Studenţilor - ne-a mărturisit că au reuşit să achiziţioneze pentru aceşti copii oropsiţi hăinuţe şi jucării.

Iniţiativei Europe Direct, completează Mândruţa Andreescu, de asemenea voluntar al Centrului, s-au alăturat şi deţinuţii de la Penitenciarul Mărgineni, care au lucrat diferite obiecte artizanale, expuse la Clubul Studenţilor pentru a fi vândute. Banii obţinuţi au fost donaţi pentru familiile celor cinci copii.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite