UPDATE: Târgovişte: Cornel Penescu, Liviu Făcăleaţă şi Gheorghe Constantin vor fi puşi în libertate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Penescu va fi eliberat în această seară
Cornel Penescu va fi eliberat în această seară

Din moment în moment se aşteaptă ca cei trei să fie eliberaţi de la Penitenciarul Mărgineni din localitatea dâmboviţeană I.L.Caragiale

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin şi fostul director al societăţii PIC din Piteşti Liviu Făcăleaţă vor fi puşi în libertate, în acesată seară. Ei sunt şi judecaţi pentru fapte de corupţie, iar eliberarea acestora se face în baza unei decizii a Curţii de Apel Ploieşti.

Fratele şi fiul lui Cornel Penescu îl aşteptau pe acesta la ieşirea din penitenciar. "Îl aşteptăm cu braţele deschise, este o decizie justă şi trebuia luată mult mai devreme. Suntem aici cu toţii în faţa penitenciarului  şi aşteptăm să îl luăm acasă", a declarat Ilie Penescu, fratele lui Cornel Penescu.

"Mâine e ziua mea de naştere, împlinesc 51 de ani, e cel mi frumos cadou pe care îl puteam primi", a adăugat Ilie Penescu.

În aşteptarea lui Cornel Penescu se afla şi fiul acestuia care a declarat pentru Adevărul de Seară că îi este foarte dor de tatăl său şi că aşteaptă acest moment de mult.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite