Copiii Târgoviştei l-au ajutat pe primar să aprindă bradul de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bradul de Crăciun s-a aprins aseară la Târgovişte
Bradul de Crăciun s-a aprins aseară la Târgovişte

Primarul Gabriel Boriga şi câţiva copii care se aflau aseară în Piaţa Mihai Viteazul au aprins bradul de Crăciun în centrul municipiului Târgovişte. Împodobit altfel decât în trecut, acesta i-a fermecat pe locuitorii oraşului.

"Am dorit ca municipiul Târgovişte să nu fie doar un alt municipiu din România în ceea ce priveşte organizarea sărbătorilor de iarnă, ci să fie în rândul emancipării europene. Le urez târgoviştenilor să aibă parte de zile liniştite, cu pace, înţelegere, mulţumire şi tot ceea ce-şi doresc de la bunul Dumnezeu", spune Gabriel Boriga.

Împodobirea bradului a căzut în sarcina pictorului Mihai Şerbănescu. Artistul plastic târgoviştean nu a precupeţit niciun efort în ultimele cinci zile, pentru ca noi să putem simţi farmecul sărbătorilor de iarnă.

"Probabil că nu s-a mai întâlnit în ultimii ani un brad de o asemenea frumuseţe. Atrag atenţia târgoviştenilor să se uite la verticalitatea bradului, până la urmă pentru acest motiv îl împodobim. Bucuraţi-vă de acest sfârşit de an", ne-a îndemnat pictorul Mihai Şerbănescu.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite