Control cu dosare penale la Carpatmontana Serv, societate în subordinea Consiliului Județean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu
preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu

Timp de 11 luni, CarpatMontana Serv a plătit 2.800 de euro pe lună pentru un apartament închiriat în București, în care a locuit fostul viceprimar al Târgoviștei Ana Bogdan, zis Body. Directorul adjunct al societății, Dragoș Novolan, nu a putut să le explice consilierilor județeni scopul pentru care a fost nevoie de apartamentul din Capitală.

CarpatMontana Serv urmează să fie reorganizată, întrucât niciunul din criteriile de performanță nu a fost realizat. Veniturile societății sunt asigurate în procent de 98% de către Consiliul Județean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Singura activitate care aduce profit este cea de IT, prin contractele încheiate cu toate primăriile din județ pentru aplicația informatică de taxe și impozite.

În rest, toate celelalte activități sunt pe minus, fiind cu 40% mai scumpe decât pe piață. Spre exemplu, veniturile lunare ale Casei de Oaspeți sunt de 100 de milioane de lei, iar cheltuielile ajung la 600 de milioane.

Președintele Consiliului Județean Adrian Țuțuianu ne-a declarat că acțiunile de control ce se desfășoară la CarpatMontana se vor încheia cu siguranță cu mai multe dosare penale, întrucât suint mari nereguli în activitatea societății.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite