Târgovişte: Prima bază sportivă modernă, inaugurată la Conţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza Sportivă din localitatea dâmboviţeană Conţeşti a fost inaugurată, aseară, în prezenţa fostului internaţional român Gheorghe Popescu. Acesta a dat autografe, s-a fotografiat cu fanii şi a ţinut să precizeze că realizarea unor astfel de obiective va reuşi să ridice sportul românesc.

Complexul de la Conţeşti este primul obiectiv de acest gen din ţară, finalizat prin programul de dezvoltare a infrastructurii unor baze sportive din mediul rural.

Baza, care a costat 900.000 de lei, este dotată cu teren de fotbal cu sistem propriu de irigare, vestiare pentru sportivi cu toate condiţiile, inclusiv apă caldă, instalaţie noctură şi tribună pentru spectatori cu o capacitate de 300 de locuri.

 La inaugurare, au fost prezenţi, pe lângă autorităţile judeţene, şi primari din localităţi precum Odobeşti, Tărtăşeşti, Corbii Mari sau Răcari, unde vor fi demarate proiecte similare.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, în judeţ sunt în derulare 33 de proiecte de acest gen, banii provenind din fonduri guvernamentale şi judeţene. Acţiunea a fost demarată anul trecut.

Baza sportivă de la Conţeşti va putea fi folosită de toţi cei care vor să practice sport, contra unei taxe, ce va fi stabilită în următoare şedinţă a Consiliului Local.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite