Consiliul Judeţean a dat 50.000 de lei pentru salvarea poliţistului Codruţ Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii vor fi folosiţi pentru tratament la o clinică din Turcia.

Consilierii judeţeni au alocat ieri 50.000 de lei pentru ajutorarea poliţistului Codruţ Oprea, aflat în comă de aproape două luni, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de Danezu’, din clanul Ghenosu. Banii vor fi folosiţi pentru tratament la o clinică din Turcia.

Codruţ Oprea este internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Starea sa nu s-a ameliorat decât foarte puţin în cele două luni scurse de la incident. În momentul de faţă, Codruţ se află în comă de gradul III, primeşte tratament de specialitate şi respiră fără aparate doar spontan. Imediat ce banii vor ajunge în contul Filialei Dâmboviţa a Crucii Roşii Române, la începutul săptămânii viitoare, poliţistul în vârstă de 28 de ani, va fi transferat la Centrul Medical Anadolu din Turcia.

După adoptarea proiectului de hotărâre, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, şi-a exprimat speranţa că Dumnezeu va aranja lucrurile de aşa manieră încât Codruţ să-şi revină. A mulţumit fratelui poliţistului, şi el tot om al legii, prezent la şedinţa Consiliului Judeţean, pentru modul cum înţeleg amândoi să-şi facă datoria, iar părinţilor le-a transmis să aibe puterea să treacă peste aceste momente dure.

Lovit mişeleşte de la spate

Reamintim cititorilor că, în noaptea de 5 septembrie, poliţistul Codruţ Oprea se afla într-o misiune de recunoaştere într-un bar de fiţe din centrul Târgoviştei. La un moment dat a fost lovit în cap, de la spate, cu o sticlă de vin de către Daniel Uţă, zis Danezu’, cunoscut ca fiind membru al Clanului Ghenosu.

image

Acesta se află acum în arest. A declarat în faţa anchetatorilor că nu a intenţionat să-l lovească pe Codruţ Oprea, însă l-a confundat cu un individ cu care era în conflict.

Cert este că Daniel Uţă a fost implicat în multe scandaluri asemănătoare, unul dintre ele consumându-se pe litoralul românesc. Victima sa a povestit ziariştilor că a văzut moartea cu ochii şi nu credea că mai scapă din mâinile lui Danezu’. Până la scandalului din 5 septembrie, Uţă a fost cercetat în stare de libertate.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite