Conducerea Mechel Târgovşte s-a întâlnit cu liderii sindicaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mechel
Mechel

Conducerea Diviziei Metalurgice Est-Europene a companiei Mechel s-a întâlnit, luni, cu liderii sindicatelor de la întreprinderile Grupului din România. La reuniunea desfăşurată la Târgovişte, au participat liderii tuturor sindicatelor de la întreprinderile Mechel Târgovişte, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu şi Laminorul Brăila.

La întâlnire au fost discutate problemele curente, rezultatele pentru anul 2011 precum şi planurile pentru viitorul apropiat ale companiei. Conducerea Diviziei Metalurgice Est-Europene a Mechel a oferit sindicaliştilor informaţii cu privire la principalele aspecte ale strategiei pentru perioada următoare şi au informat asupra necesitatii de a pune în aplicare o serie de măsuri de îmbunătăţire a rezultatelor operaţionale ale intreprinderilor Grupului Mechel în România.

Sindicatele au adus în atenţie o serie de aspecte referitoare la problemele sociale, exprimându-şi îngrijorarea cu privire la posibilele modificări în politica socială intreprinderilor in contextul situaţiei dificile în care se află industria metalurgică în această perioadă.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje şi energie electrica. Mechel asociază producători de cărbune, concentrat de minereu, nichel, oţel, produse laminate, energie electrica si termica. Produsele companiei Mechel se comercializează pe piaţa internă şi piaţa externă.

In România grupul Mechel este prezent prin 6 întreprinderi metalurgice: Mechel Târgovişte, Mechel Reparaţii, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu, Laminorul Brăila.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite