Festivalurile de film bucureştene, cresc de la an la an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se cauta afiş pentru Festivalul Filmului Evreiesc
Se cauta afiş pentru Festivalul Filmului Evreiesc

Fundaţia Culturală Art Promo lansează concursul pentru realizarea afişului Festivalului Filmului Evreiesc Bucureşti 2012, editia a II-a - Bucharest Jewish Film Festival 2012, second edition (BJFF 2012).Termenul limită de predare este 15 martie 2012.

Obiectivul concursului este realizarea unui afis pentru cea de-a doua editie a BJFF, ce se va derula in perioada 19 aprilie – 3 mai 2012, intr-o serie de cinematografe bucurestene.
Se va premia o creaţie originală, lipsită de stereotipii formale sau stilistice. Tema generală în jurul căreia gravitează această editie este avangarda artistică, văzută independent sau în relaţie cu cinematografia.

             
Propunerile de afiş vor fi trimise pe e-mail, la adresa office@bjff.ro, cu subject "concurs", in format A4, .jpeg sau .pdf. În această etapă, documentul nu trebuie să aibă mai mult de 10 MB.

În urma preselecţiei, finaliştii vor fi anunţaţi individual şi vor trimite variantele alese în format de tipar, 300 dpi, CMYK, .tiff sau .pdf. Afişele selectate vor fi expuse în timpul festivalului, iar cel câştigător va fi folosit în campania de promovare a  BJFF 2012.

             
Autorul afişului câştigător va beneficia de un premiu în valoare de 2.000 lei.Pentru detalii suplimentare, puteţi scrie la adresa office@bjff.ro.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite