Concerte, petreceri şi teatru gratis pentru studenţi în cadrul UNIFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea de-a X-a ediţie a Festivalului studenţesc UNIFEST
Cea de-a X-a ediţie a Festivalului studenţesc UNIFEST

Cea de-a X-a ediţie a Festivalului studenţesc UNIFEST include peste 50 de petreceri dar şi traininguri gratuite pentru tineri. Festivalul se va desfăşura în Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu-Mureş, Arad, Timişoara, Oradea, Suceava, Iaşi, Constanţa, Târgovişte, Piteşti, Craiova, Târgu-Jiu, Ploieşti.

Peste 30.000 de bilete gratuite la teatru, film, operă vor fi puse la dispoziţia studenţilor la cea de-a X-a ediţie a Festivalului studenţesc "UNIFEST" organizat de Uniunea Studenţilor din România, în perioada 14-24 noiembrie, în 17 centre universitare.

În cadrul festivalului 'UNIFEST' va mai avea loc Campionatul naţional de fotbal între facultăţi, concertul Phoenix la Sala Palatului în data de 22 noiembrie la care 5000 de studenţi vor intra gratuit, concursul de Miss 'UNIFEST' (24 noiembrie), prelegerea "Despre Identitate" susţinută de regizorul Dan Puric.

Potrivit organizatorilor, programul festivalului va cuprinde şi conferinţe, dezbateri şi trainiguri.
Festivalul care se va desfăşura sub sloganul "Distracţie gratis, nu degeaba!" a început luni la ora 11:00 cu un Flashmobil în Piaţa Universităţii la care au participa aproximativ 150 de studenţi şi care a aniversat 10 ani de festival "UNIFEST".

Festivalul se va desfăşura în Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu-Mureş, Arad, Timişoara, Oradea, Suceava, Iaşi, Constanţa, Târgovişte, Piteşti, Craiova, Târgu-Jiu, Ploieşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite