Comenzile pentru cadouri vin pe web

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii cer anul acesta drept daruri atât laptopuri, cât şi prieteni sau să aibă linişte în casă. Agenţia lui Moş Crăciun are şase angajaţi, majoritaea actori, pe care-i închiriază părinţilor cu 200 de lei, pentru a le aduce cadouri celor mici.

Moşii „adevăraţi” sunt pregătiţi să vină în casele târgoviştenilor pentru a le face o surpriză micuţilor care un an întreg au fost cuminţi. Pentru postul de Moş Crăciun sunt preferaţi actori profesionişti, oameni care pot intra foarte uşor în rol.

Marius Mihălcioiu îl joacă pe Moş Crăciun de 12 ani şi se poate lăuda că este printre primii Moşi de închiriat din Târgovişte. Când nu este pe post de Moş Crăciun, Marius este regizor tehnic. Cum perioada Sărbătorilor de Iarnă este dedicată copiilor, el îmbracă la început de lună costumul roşu, îşi pune barba albă şi pleacă la copiii din oraş. Şi el are acasă copii, motiv pentru care zâmbetul şi fericirea celor mici reprezintă pentru el un izvor de linişte sufletească. „Îţi este drag să te întâlneşti cu cei mici şi să le auzi visurile. Nu vreau să joc rolul unei marionete care doar oferă cadoul primit de la părinte. Intru în dialog cu ei, le spun Povestea Bradului, Povestea lui Moş Crăciun, în general poveşti din mitologie”, spune Marius, deghizat în Moş Crăciun.

Copiii cer laptop-uri

Sunt şi copii care, pe lângă dulciuri şi portocale, doresc un cadou mai scump. „De la an la an, copiii au început să evolueze, ei cer de la maşinuţe, până la cadouri mai scumpe, cum ar fi laptopuri. Acesta este şi cazul unei fetiţe de 12 ani care ne-a scris pe site”, adaugă Dan Ţopa.

„Moş Crăciun” a avut şi o surpriză plăcută din partea copiilor „Am observat modestia celor mici. Am primit la agenţia noastră scrisori în care copii de 7-8 ani cereau linişte în casă sau doreau să petreacă Sărbătorile de Iarnă cu toată familia. Sunt şi băieţi care doresc prieteni, lucrurile au evoluat şi în acest sens”, spune Dan Ţopa, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Mihai Popescu”.

 „Moş Crăciun corporate”, pentru companii

„Agenţia lui Moş Crăciun” este şi la dispoziţia oamenilor de afaceri, în general manageri care doresc să le asigure copiilor angajaţilor prezenţa Moşului. Rezervările pentru un Moş Crăciun se fac la numărul de telefon 0762. 054. 653 sau la www.agentialuimoscraciun.ro „Angajaţii noştri vin în costume speciale, aduse din Olanda”, spune Dan Ţopa, directorul Teatrului de Copii şi Tineret “Mihai Popescu”.

Pentru particulari se percepe un tarif de 200 de lei, iar pentru firme suma începe de la această cifră, în sus. Excepţie fac grădiniţele, unde se plăteşte un tarif de 150 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite