Colegiul “Constantin Cantacuzino” din Târgovişte lansează primul îndrumător pentru activităţi extraşcolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele didactice ale instituţiei de învăţământ au colaborat la această lucrare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Liceul Pedagogic “Spiru Haret” Buzău, într-un proiect cu finanţare europeană. Îndrumătorul va ajunge la elevii de la profilul pedagogic.

Lansarea “Îndrumătorului pentru activităţi extracurriculare/extraşcolare şi de animaţie ACTIVEXTRA" va avea loc pe 30 noiembrie la Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino” din Târgovişte. «Acest îndrumător reprezintă produsul final al proiectului “ACTIVEXTRA Dezvoltarea de curriculum pentru practica de specialitate a elevilor de la filiera vocaţională”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – “Investeşte în oameni!”», explică prof. Aurelia Stancu, asistent comunicare internă la nivelul şcolii. Autorii îndrumătorului sunt Cornelia Ropotan, Victoria Gheorghe, colaboratori  Aniţa Dulman, Gabriela Catrina, Claudia Nedelcu, coordonator Tatiana Ghiţă.

Îndrumătorul este util profesorilor, dar destinat elevilor

Îndrumătorul va fi tipărit în 150 de exemplare şi distribuit gratuit elevilor din grupul ţintă, cei de la profilul pedagogic. “Publicarea materialului este aşteptată atât de către elevii de la filiera vocaţională, profil pedagogic, cât şi de către toţi profesorii care organizează activităţi extracurriculare/extraşcolare în absenţa unui astfel de ghid în literatura de specialitate. Astfel, vom lansa o metodică structurată minuţios în care se regăsesc şi exemple de bune practici”, a mai adăugat Aurelia Stancu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite