Colectorii de fier vechi, luaţi la bani mărunţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colectorii de fier vechi, puricaţi de poliţişti
Colectorii de fier vechi, puricaţi de poliţişti

În câteva zile, oamenii legii au controlat amănunţit activitatea desfăşurată de 10 societăţi comerciale specializate în colectarea fierului vechi. S-au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale a căror valoare depăşeşte 10.000 de lei.

Din cele şapte puncte de colectare verificate, au fost confiscate 1.040 de kilograme de deşeuri feroase pentru care nu existau documente legale de provenienţă.

Controalele vor continua şi în săptămânile următoare, întrucât se doreşte combaterea sustragerilor de materiale feroase şi neferoase din societăţi comerciale, fenomen care a înregistrat o creştere semnificativă în primele 9 luni ale anului în curs.

"Echipe mixte de poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră şi investigare a fraudelor acţionează zilnic în sistem integrat pe raza localităţilor urbane şi rurale cu risc criminogen în domeniu, fiind verificate centrele de colectare fier vechi, dar şi societăţile comerciale care comercializează astfel de produse. Totodată, sunt organizate  filtre,  fiind oprite în trafic,  în vederea controlului,  autovehiculele care transportă deşeuri reciclabile", precizează comisar de poliţie Mihaela Savu, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite