Cod galben. 70 de familii din Râul Alb au fost izolate timp de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia torenţială a făcut prăpăd, ieri, şi la Râul Alb. Nu mai puţin de 70 de familii au rămas izolate după ce şuvoaiele de apă au distrus mai multe căi de acces. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dâmboviţa, situaţia este acum sub control, Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă intervenind la timp.

 „La Râul Alb au fost afecatate două punţi pietonale în satul Râul Alb de Sus şi două podeţe. În total au fost izolate aproximativ 70 de familii. Totodată Drumul Comunal Ciobăneşti din satul Râul Alb de Jos a fost deteriorat din cauza căderilor abundente de precipitaţii pe aproximativ doi  kilometri iar Drumul Judeţean 712 A care tranzitează satul Râul Alb de Jos a fost inundat pe patru kilometri. Efectivele ISU, ai Prefecturii dar şi membrii ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă, au lucrat toată ziua pentru limitarea efectelor vremii nefavorabile. În acest moment nicio familie nu mai este afectată”, a declarat Adreea Ionescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa.

Codul Galben este valabil până mâine la ora 9.00

Judeţul Dâmboviţa se află subn atenţionarea de Cod Galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. Ea este valabilă până mâine la ora 9.00. Potrivit specialiştilor, cantităţile de apă vor depăşi local 30 litri pe metrul pătrat şi, izolat, 60 litri pe metrul pătrat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite