Ciobanii din Dâmboviţa au descoperit internetul. Oferă discount la comenzile de miei efectuate pe net

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciobanii sunt în pas cu moda în Dâmboviţa
Ciobanii sunt în pas cu moda în Dâmboviţa

Ciobanii sunt în pas cu moda în Dâmboviţa. În Ulmi, o localitate aflată la doar 5 kilometri de Târgovişte, crescătorii de animale s-au extins şi pe internet cu vânzările pentru a-şi putea vinde marfa.

Nea Costică de exemplu, a vândut până acum 150 de miei de pe urma cărora speră să scoată bani frumoşi în preajma sărbătorilor pascale. Mare parte din miei sunt promişi deja clienţilor vechi. Restul, sunt vânduţi pe internet.



„Avem clienţii noştri care vin an de an. Cunosc marfa şi apelează mereu la mine. Se încriu în caiet, mă sună, îmi spune ce greutate vrea, discutăm preţul orientativ şi în principiu merge bine”, a declarat Iordache Constantin.

Aproape toţi mieii sunt arvuniţi



“Dăm anunţuri şi pe internet când mai avem surplusuri. Câet comenzi aţi avut pe internet până acum? Păi am băgat doar 50 de bucăţi pentru că 100 şi ceva îi livrez acasă. Cum îi atrageţi pe clienţi, ce le oferiţi? Calitate în primul rând şi preţul puţin mai mic faţă de piaţă”, a mai spus el.

Discount la comenzile pe internet

Nea Costică mai spune că oamenii preferă să dacă animalul sacrificat în faţa lui. De asta e apreciat în zonă şi are atât de mulţi clienţi. La piaţa, avantajul acesta nu există, pentru că mieii vin deja tranşaţi.



Dacă dau comandă pe internet la nea Costică, oamenii pot beneficia de un discount de 2-3 lei pe kilogram. Pentru a fi vândut, un miel trebuie să aibă cel puţin 8 kilograme.

Ciobanii sunt în pas cu moda în Dâmboviţa
Ciobanii sunt în pas cu moda în Dâmboviţa
Ciobanii sunt în pas cu moda în Dâmboviţa
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite