Chiulul a devenit practică de lucru în Consiliul Municipal Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Târgovişte
Primăria Târgovişte

Conform legislaţiei în vigoare, la trei absenţe nemotivate de la şedinţele ordinare ale consiliului, un ales local îşi poate pierde mandatul. Această prevedere nu-i sperie însă pe aleşii USL, care şi-au făcut o practică din a absenta, având deja la activ două şedinţe ratate.

Primarul Gabriel Boriga a precizat recent că va lua măsuri împotriva consilierilor chiulangii. “Pe mine nu mă interesează nici să-i amendez, nici să fac mişto de ei, nici să îi schimb de consiliul local. Doresc doar ca ei să-şi îndeplinească mandatul pe care l-au primit de la târgoviştenii care au votat. Să se prezinte la şedinţele de consiliu local, să dezbată subiectele şi să le voteze aşa cum le dictează conştiinţa”.

Boriga spune că, pentru început, va pune pe scaunele consilierilor absenţi afişe prin care toată lumea să afle că aceştia continuă bătaia de joc la adresa târgoviştenilor. “Dacă acest lucru nu îi va convinge, atunci voi apela la a doua acţiune şi anume, voi cere reţinerea indemnizaţiei de consilier local pe trei luni de zile.  Sper să nu se ajungă aici, însă nu voi ezita să aplic această măsură dacă lucrurile nu se rezolvă”, susţine Gabriel Boriga.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite