Chindia va juca cu Galatasaray în februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este oficial! Chindia Târgovişte va juca un meci amical de senzaţie cu Galatasaray Istanbul, câştigătoarea Cupei UEFA şi a Supercupei Europei în 2000.

Amicalul a fost perfectat la sfârşitul săptămânii trecute de oficialii clubului târgoviştean şi urmează să se dispute pe 11 februarie, în Turcia, la Istanbul. Astfel, liderul Seriei 3 a Ligii a III-a va avea parte de cel mai puternic meci de pregătire de la infiinţare. Echipa târgovişteană va face deplasarea în Turcia pe 10 februarie, iar după amicalul cu Galatarasay va intra într-un stagiu de pregătire în Antalya timp de o săptămână. În  această perioadă, gruparea târgovişteană va disputa şi alte câteva amicale, dar care nu au fost încă perfectate.

Întâlnire între Hagi şi Gică Popescu

Gică Popescu, preşedintele de onoare al Chindiei Târgovişte, se va întâlni cu Gheorghe Hagi, antrenorul formaţiei Galatasaray Istanbul. De asemenea, cei doi s-au mai întâlnit şi săptămâna trecută, tot la Istanbul, atunci când au jucat în meciul legendelor “Galatei”, ambii evoluând în trecut la această echipă. De altfel, fostul internaţional Gică Popescu se va afla şi în faţa galeriei “Cim Bom”, fiind unul dintre cei mai apreciaţi români care au evoluat în campionatul turcesc.
Formaţia pregătită de Costel Pană se antrenează la baza proprie de la stadionul “Eugen Popescu”, iar la finalul săptămânii va intra în cantonament la Hotelul Peştera din Munţii Bucegi. De asemenea, Chindia Târgovişte a reuşit să transfere şi doi jucători tineri de mare perspectivă, fundaşul Octavian Ionescu, de la Rapid II Bucureşti, şi Cristian Cherchez, mijlocaşul formaţiei FCM Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite