Cheltuială „cool” în vremuri de criză, la Primăria Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-au plătit 45.000 de euro pentru DVD-ul „Târgoviştea noastră” şi la doar două săptămâni de la Festivalul Păpuşilor Vii, târgoviştenii mai au parte de un nou festival, la care sunt invitaţi, pe bani publici, artişti de renume.

„Cooltura urbană” începe astăzi şi durează până duminică. Pe scena amplasată în centrul oraşului vor urca, printre alţii, Răzvan Mazilu, Horia Brenciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Marius Mihalache şi Maria Buză. Festivalul cuprinde şi un târg de artă, cu vânzare de cărţi, flori, icoane şi bijuterii, expoziţii pentru care au fost ridicate mai multe căsuţe. Toate sunt gândite să încânte ochiul privitoarului, care, bucuros că are acces la spectacole de gală, poate uită să-şi pună întrebarea cât au costat aceste manifestări. Aşa şi trebuie, dat fiind că primăria nu a divulgat până acum suma pe care a cheltuit-o cu organizarea festivalului. Am încercat s-o contactăm pe Berta Colea, purtătoarea de cuvânt a primăriei, dar a fost de negăsit până la închiderea ediţiei.

Bani risipiţi pe fluturaşi
Singurele informaţii pe care le ştim despre „Cooltura urbană” provin din miile de fluturaşi răspândiţi prin oraş. Este vorba despre programul festivalului şi îndemnul cu iz electoral al primarului Gabriel Boriga. „Dacă Târgoviştea însemană ACASĂ, atunci târgoviştenii însemnaă FAMILIE, iar când familia se reuneşte, ne bucurăm ÎMPREUNĂ. Împreună putem reda strălucirea cetăţii”, scrie pe fluturaş. „Am primit şi noi pe scara blocului câteva zeci de fluturaşi. Uite pe ce dă primăria banii. La ce ne trebuie când noi nu avem cu ce plăti facturile”, se plânge Constantin Scurtu, un târgoviştean de 52 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite