Celelalte Cuvinte, pentru prima dată la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celelalte Cuvinte
Celelalte Cuvinte

Turneul „Celelalte Cuvinte  - 30 de ani” se apropie de final. Un turneu plin de amintiri, care a străbătut întreaga ţară – oraşe pline de amintiri, dar şi oraşe unde trupa a concertat pentru prima dată în 30 de ani de carieră.

Trupa Celelalte Cuvinte va cânta la Târgovişte pentru prima dată, pe 3 decembrie, în club La Scriitori.

„Târgovişte este un teritoriu încă necunoscut pentru Celelalte Cuvinte. Povestea acestui oraş o scriem acum, cu ocazia turneului de 30 de ani. Ne-am bucurat foarte mult că ni s-a oferit ocazia de a cânta pentru prima dată la Târgovişte şi sperăm ca spectacolul pe care îl oferim să fie pe măsura aşteptărilor fanilor de aici.”, a declarat Călin Pop, solistul trupei Celelalte Cuvinte.

Deşi a cântat pe stadioane, în faţa a mii şi mii de oameni, când e vorba de turneul „Celelalte Cuvinte – 30 de ani”, membrii trupei au cele mai mari emoţii din cariera lor. Chiar dacă au fost consideraţi o trupă-legendă a rock-ului românesc, chiar dacă au mii de fani în toată ţara, chiar dacă statutul trupei şi calitatea muzicii sunt incontestabile, pretenţiile rockerilor din Celelalte Cuvinte faţă de ei înşişi sunt mereu în creştere. Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu s-au pregătit mult pentru turneul de 30 de ani.

În afară de repetiţiile tehnice, s-a lucrat mult la setlist. Programul pe care Celelalte Cuvinte l-a prezentat în toată ţara este special. Cunoscătorii vor recunoaşte chiar piese rare, cântate foarte puţin în concerte, dar şi noutăţi.

Biletele pentru concertul de la Târgovişte vor fi disponibile la Club La Scriitori, în seara concertului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite