Tentaţia hoţilor - un portofel lăsat, la vedere, în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A comis greşeala de a-şi uita portofelul cu tot cu bani şi acte, în maşină, la vedere. A fost păţania unui şofer care a rămas fără 600 de lei şi fără acte după ce a fost prădat de hoţi.

În weekendul ce tocmai a trecut, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată de D. Gheorghe că persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul parcat pe o stradă din municipiul Târgovişte  un portofel cu acte şi bani, prejudiciul cauzat fiind de 600 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţia vă recomandă

Pentru prevenirea  unor astfel de evenimente, Poliţia dâmboviţeană recomandă posesorilor de autoturisme:
- Contactaţi firme specializate în comercializarea şi instalarea de sisteme de alarmare, antifurt, pe autoturisme, în vederea cumpărării unor asemenea sisteme care odată activate descurajează infractorii şi realizează siguranţa autoturismelor!
- Asiguraţi autoturismele prin încuierea uşilor!
- Nu lăsaţi în autoturism obiecte personale şi nici documentele ale acestuia, pentru că acestea pot fi folosite de infractori!
- Atunci când părăsiţi autoturismul, nu lăsaţi  la vedere, în interiorul acestuia, obiecte de valoare care atrag interesul din partea hoţilor din autoturisme, exemplificând în acest sens: genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip "Diplomat", aparatură electronică, etc.!
- Parcaţi autoturismele numai în locuri bine iluminate, în locuri unde pot fi observate în permanenţă, evitând parcarea acestora în locuri dosnice, izolate!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite