“Caragiale, din nou printre noi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
I.L. Caragiale
I.L. Caragiale

Personalitățile culturale sunt cele care dau valoare oricărui popor. Fără ele, nu ar exista nimic de transmis mai departe. În încercarea de a le readuce în atenția tinerilor și de a-i face să le aprecieze efortul depus în slujba creației, Biblioteca Publică Dărmănești organizează în data de 26 iulie, începând cu ora 10.00, activitatea “Caragiale, din nou printre noi!”.

Evenimentul face parte din proiectul Tradiție și Inovație în Biblioteca ta! finațat prin programul Economia bazată pe cunoaștere și va avea loc la Biblioteca Școlară Dărmănești. Cu această ocazie, cei prezenți vor putea urmări o prezentare Power Point despre viața și opera marelui dramaturg român, apoi se vor distra împreună vizionând reprezentarea câtorva scenete scrise de acesta.

Vor urma și alte prezentări despre clasicii literaturii române sau alte personalități culturale locale. Ulterior, tinerii vor merge pe teren și vor realiza din nou fotografii și filmulețe menite să promoveze tot ce are mai bun localitatea lor în materie de istorie și tradiție, mai ales că în acest sfârșit de săptămână urmează bâlciul tradițional de Sfântul Pantelimon al comunei Dărmănești, ocazie perfectă pentru a surprinde lumea colorată a satului în toată splendoarea tradiției sale de zeci de ani.

Pentru toate activitățile, echipa de proiect se bazează pe sprijinul Asociației Tineri pentru Europa de Mâine și al Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.
Aşadar, joi, 26 iulie, începând cu ora 10.00!

Europe Direct Târgovişte

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite