Captură de petarde la Fieni şi Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele nu pot fi vândute oricum
Petardele nu pot fi vândute oricum

Poliţiştii au confiscat de la doi bărbaţi, unul de 18 ani, celălalt de 28 de ani, 2.700 de materiale pirotehnice pentru care cei care le ofereau spre vânzare nu au putut prezenta actele de provenienţă şi nici pe cele de autorizare.

Comercianţii clandestini de petarde, unul din Fieni, celălalt din Moţăieni, au fost prinşi în cadrul unei acţiuni tematice organizată de lucrătorii de poliţie. Amândoi s-au alkes cu dosare penale şi cu marfa confiscată.

Şi jandarmii dâmboviţeni sunt cu ochii pe vânzătorii de produse pirotehnice. Astăzi, au prins la Târgovişte, în zona unui supermarket, un tânăr de 19 ani care oferea  spre vânzare articole pirotehnice pentru care nu a putut face dovada provenieinţei şi autorizării.

"Persoanei în cauză i s-au întocmit actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de deţinere şi comercializare fără drept de materii explozive interzise, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor", spune locotenent Ciprian Vătpşelu, purtător de cuvânt IJJ Dâmboviţa.

Oamenii legii vor continua controalele în toate oraşele din judeţ.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite