Captură de lemne la Fieni şi Pietroşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Fieni şi Pietroşiţa şi-au dat mâna pentru a stârpi furturile de lemne. Au fost verificate 21 de autovehicule şi 13 atelaje hipo, fiind legitimate un număr de 34 de persoane. Cifrele ne bucură, dar să vedem mai multe acţiuni de acest fel.

Oamenii legii au aplicat şi trei sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4134 lei, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de 3mc de materiale lemnos, în valoare totală de 600 lei.
                                                   
Potrivit Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, constituie contraventii silvice si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei pana la 5.000 lei şi confiscarea materialelor lemnoase în cauză, următoarele fapte:  expedierea sau transportul materialelor lemnoase fără provenienţă legală, transportul materialelor lemnoase fără avizele de însoţire, refuzul de a se supune controlului circulaţiei materialelor lemnoase, al depozitelor de materiale lemnoase şi instalaţiilor de prelucrare a materialelor lemnoase ori împiedicarea efectuării acestui control.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite