Candidatul la CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, îşi dă liber la concediul de odihnă pentru a-şi face treaba în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful PDL Dâmboviţa, candidat pentru un nou mandat la preşedinţia CJD, şi-a dat singur concediu de odihnă exact între 11 mai şi 10 iunie a.c. După ce şi-a semnat şi aprobat Dispoziţia, Florin Popescu a intrat oficial şi în concediu de odihnă, şi în campania electorală.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, şi-a luat concediu de odihnă pe toată perioada campaniei electorale, însă a făcut acest lucru cu încălcarea Legii 578/2003! Printr-o Dispoziţie semnată şi parafată de însuşi preşedintele Florin Popescu, acesta şi-a acordat o lună de concediu, dar se pare că, în graba sa de a lăsa baltă treburile judeţului pentru a se ocupa de campania electorală, a încălcat prevederile legale care reglementează concediile şefilor de Consilii Judeţene.

„Prin Dispoziţia 159/10.05.2012, Florin Popescu îşi ia concediu începând cu data de 11 mai până pe data de 10 iunie 2012. Face acest lucru printr-o Dispoziţie pe care o semnează personal şi încălcând Legea 578/2003, care reglementează concediul de odihnă şi alte concedii ale preşedinţilor de Consilii Judeţene. Cu alte cuvinte, domnia sa ar fi putut să intre în concediu dacă respecta legea şi venea în Consiliul Judeţean, anunţa acest lucru, stabilea care este vicepreşedintele care asigură conducerea activităţii pentru perioada de concediu de odihnă. Am semnalat această chestiune pentru că ne arată un mod fraudulos de a gândi raporturile dintre preşedinte şi Consiliul Judeţean şi un mod fraudulos de a gândi modul în care trebuie să te comporţi ca demnitar public, poate cel mai important demnitar public din judeţul Dâmboviţa”, a declarat senatorul USL Adrian Ţuţuianu.

Sursa: http://jurnaldedambovita.artpress.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite