Când doi se bat, al treilea primeşte pumnul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia şi Inspectoratul Şcolar au deschis o anchetă în acest caz
Poliţia şi Inspectoratul Şcolar au deschis o anchetă în acest caz

Un elev de clasa a VIII-a, de la Şcoala Grigore Alexandrescu din Târgovişte, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a vrut să intervină în cearta dintre fratele său şi un alt elev.

Pentru că a vrut să-i despartă pe cei doi, celălalt elev l-a lovit puternic în ochi. Motivul care a stat la baza conflictului, este, se pare, acela că unul dintre cei doi, provine de la o altă şcoală din oraş. Cei doi s-au certat într-o pauză şi niciun profesor nu era prin preajmă pentru a-i despărţi.

Cadrele didactice spun că nu este prima dată când  agresorul creează probleme în şcoală. “Motivul este necunoscut. Ştim că bătaia s-a desfăşurat în pauză. Fratele unuia dintre cei doi elevi care s-au bătut a vrut să îi despartă pe cei doi dar din păcate a primit o lovitură puternică în ochi. Elevul care a început bătaia este un elev problemă şi nu este la prima abatere”, a declarat Constantin Dincă, inspector şcolar.


Atât reprezentanţii Inspectoratului Şcolar cât şi poliţiştii au demarat o anchetă. Elevul agresor riscă scăderea notei la purtare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite