CRIMĂ ORIBILĂ! VIDEO! Un bărbat de 59 de ani a fost călcat cu maşina şi apoi incendiat, de doi parteneri de afaceri, într-o pădure din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii dâmboviţeni au intrat pe fir după ce concubina bărbatului, care este de fel din localitatea Şotânga, a sesizat dispariţia bărbatului, cu care are doi copii. În urma verificărilor s-a stabilit că victima, împreună cu partenerii săi, unul de 25 şi altul de 28 de ani, toţi din Bucureşti, cumpărau firme cu cazier curat, după care cumpărau bunuri de la alte firme, folosindu-se de cecuri fără acoperire.

Cazul fusese considerat, iniţial, un accident rutier cu autor necunoscut

Pentru că începuse să primească telefoane de ameninţare de la cei pe care îi ţepuise, victima şi-a anunţat partenerii că vrea să se retragă şi să spună totul oamenilor legii. În acel moment, partenerii săi au pus la cale planul diabolic de a scăpa de acesta.



Inculpatul Sava Dorin a relatat că împreună cu Racheleanu Ştefăniţă Bogdan şi victima Diaconescu Adrian, au înfiinţat societatea SC Macrosoft SRL pe numele celui din urmă, cu scopul de a obţine venituri din ţepe, contracte pe care le încheiau fără a le respecta. Din declaraţiile aceluiaşi inculpat, rezultă că Diaconescu Adrian, în luna august 2010 le-a adus la cunoştinţă celor doi că este căutat de anumite persoane, urmare a ţepelor date şi că se teme pentru viaţa lui, urmând a sesiza organele de poliţie. În acest context, ceilalţi doi, au stabilit de comun acord, că pentru a scăpa de ameninţările cu sesizarea  organelor judiciare, este mai bine să-i suprime viaţa lui Diaconesc Adrian.



În acest sens, la 16 august 2010, sub pretextul că îl vor conduce pe Diaconescu să-şi vadă copiii, cu un autoturism l-au luat pe Diaconescu şi au plecat din Bucureşti, pe A1, cu direcţia Piteşti. Undeva la kilometrul 30, au ieşit de pe autostradă pe un drum lăturalnic şi de aici pe câmp. La un moment dat, Sava Dorin l-a strâns cu lanţul de gât, iar celălalt l-a lovit un cârligul de remorcare în cap, urmând apoi alte lovituri şi aruncarea vitimei din maşină
” a declarat Mihai Tudose, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Cruzime fără margini

Pentru a se asigura că bărbatul nu mai are o fărâmă de viaţă în el, au trecut cu maşina peste el, în două rânduri, aflându-se fiecare la volan. „Au abandonat victima în pădure şi s-au întors în Bucureşti pentru a spăla maşina după care s-au dus la un supermarket de unde au cumparat saci de plastic, foarfece şi un satâr dar şi o sticlă cu apă pe care au umplut-o cu benzină. Aceaştia au vrut să decapiteze victima şi să îi taie degetele pentru a nu fi identificată după amprente. Au băgat victima în maşină şi s-au îndreptat spre Giurgiu. Ajunşi în zona pădurii Comana, din localitatea Prundu, inculpaţii au intrat în pădure şi au încendiat-o”, a adăugat procurorul Mihai Tudose.



Unul dintre tineri a recunoscut totul, cu lux de amănunte
. Celălalt însă, neagă că ar fi participat la crimă. “Unele sunt probe, altele nu sunt. Pe parcursul cercetărilor, celor 29 de zile, se va stabili dacă şi clientul meu a participat la această infracţiune. Din materialul probator care există la momentul de faţă sunt unele indicii că s-a întâmplat o asemenea faptă, că ar fi trecut cu maşina peste partea vătămată pe raza judeţului Dâmboviţa. Deocamdată sunt contraziceri în declaraţiile ambilor inculpaţi”, a declarat avocatul Romeo Ionescu.



Cei doi risca între 15 şi 25 de ani de închisoare sau chiar detenţia pe viaţă pentru crima săvârşită.  Ei au fost reţinuţi pentru 29 de zile şi sunt cercetaţi pentru omor deosebit de grav.

image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite