CONTROL LA SÂNGE Calatorii obişnuiţi “cu naşul” au fost luaţi la întrebări de poliţie în urma unui control pe ruta Târgovişte – Bucureşti Basarab

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, 25 septembrie 2012, o echipă formată din personal de control al CFR Călători (20 persoane), reprezentanţi ai Poliţiei de Transport Feroviar (20 persoane) şi ai Jandarmeriei Române (30 persoane), a organizat o acţiune de control în staţia Săbăreni, la trenurile Regio 9110 şi 9102 care circulă pe ruta Târgovişte – Bucureşti Basarab.

În cursul acestei acţiuni au fost depistaţi 282 de pasageri fără legitimaţii de călătorie. 237 dintre aceştia au achitat biletul la tarif de taxare în tren, în valoare totală de 4.380 lei. De asemenea, au fost eliberate şi 45 de procese verbale de contravenţie, pasagerilor care nu au achitat biletul în tren.

Urmare acestui control, în intervalul orar 05.00-08.00 la casele de bilete din staţiile de pe ruta Târgovişte – Bucureşti, s-a constatat o creştere cu aprox 40% a încasărilor de bilete faţă de aceeaşi perioadă a zilei precedente.

Aceste demersuri se înscriu în programul de combatere a călătoriei fără bilet în trenurile de călători. Controalele vor continua în perioada următoare şi pe alte secţii de circulaţie şi trenuri cu trafic semnificativ de navetă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite